Skip to main content

Η Ledra Hotels έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πεντάστερο ξενοδοχείο

Θα λειτουργήσει στα δίδυμα κτήρια της οδού Βασ. Γεωργίου - Το ξενοδοχείο δυναμικότητας 100 κλινών, θα ανοίξει τις πύλες του το Δεκέμβριο του 2020.

Το πρώτο της πεντάστερο ξενοδοχείο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 45, θα λειτουργήσει η Ledra Hotels & Villas, του ομίλου Σπανού. Ο όμιλος που αναπτύσσει και διαχειρίζεται υπερπολυτελή ξενοδοχεία, θα αποκτήσει παρουσία στα δίδυμα κτήρια της εταιρείας «Μηχανική Περιβάλλοντος», η οποία προχώρησε στην εικοσαετή μίσθωσή τους. To νέο ξενοδοχείο θα ενταχθεί κάτω από την ομπρέλα, ενός διεθνούς brand, με τα οποία συνεργάζεται η Ledra.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Δεκέμβριο του 2020, ενώ η δυναμικότητα του θα είναι 100 δωματίων.

Η Ledra, το management της οποίας έχει ο Γιώργος Σπανός, διαθέτει ισχυρή παρουσία στην Κρήτη με τα Domes of Elounda και Domes Noruz Chania, ενταγμένα στην αλυσίδα Autograph Collection της Marriott, το Sentido Elounda Blu κάτω από την «ομπρέλα» της Thomas Cook, τις Pleiades Villas στον Αγ. Νικόλαο, το Casa Cook στα Χανιά και στην Κέρκυρα το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu (Marriott).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος Marriott έχει τιμήσει την ομάδα marketing της εταιρίας Ledra Hotels and Villas SA για την επάρκεια της στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της, την εξατομικευμένη προσέγγιση που υιοθετεί εξυπηρετώντας κάθε αίτημα των επισκεπτών, την στρατηγική στοχευμένης προβολής που υλοποιεί και τη διαμόρφωση μιας εμπορικής πολιτικής με έμφαση στην αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Μέχρι σήμερα, η Ledra δεν είχε παρουσία στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα δίδυμα κτίρια, που βρίσκονται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, αποτέλεσαν μία καλή ευκαιρία για την ένταξη ενός ακόμη ξενοδοχείου στο portfolio της.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι εργασίες κατασκευής του ξενοδοχείου από τη «Μηχανική Περιβάλλοντος»,  προκειμένου να παραδοθεί στη Ledra στα τέλη του επόμενου έτους.

Υπενθυμίζεται πως το ακίνητο ήταν της «Δομοτεχνικής», και πέρασε στα χέρια της «Μηχανική Περιβάλλοντος» αφού εκπλειστηριάστηκε για το ποσό των 6,6 εκατ. ευρώ.

Η Θεσσαλονίκη, που τα τελευταία χρόνια, αποκτά ολοένα και περισσότερη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό και συγκεντρώνει αυξημένο αριθμό τουριστών μπαίνει όλο και πιο συχνά στο στόχαστρο ελληνικών και διεθνών ξενοχοδοχεικών ομίλων.
 
Σύμφωνα με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς όσο περισσότερα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών αποκτά η Θεσσαλονίκη, τόσο πιο ελκυστική θα γίνεται στους τουρίστες, οι απαιτήσεις των οποίων αυξάνονται όλο και περισσότερο.