Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

Η LIDL ΕΛΛΑΣ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ LIDL PLUS

To Lidl Plus είναι ένα πρόγραμμα πιστότητας που προσφέρει στους χρήστες καινοτόμες δυνατότητες για τις αγορές τους με παράλληλη επιβράβευση.

Το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές σε όλα τα 225 καταστήματα του δικτύου της λανσάρει σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου η Lidl Ελλάς, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες προσφορές σε προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Παράλληλα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις». Τέλος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

To Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), εξυπηρετώντας με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρεία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια ελκυστική αγοραστική εμπειρία αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Στόχος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία.

«Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίηση του, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
 
Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus;

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ