Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (VID)

Πάνω από 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα η εκστρατεία περισσότερων από 20.000 οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, απόψε στις 20.00.

Ο ΠΑΟΚ είναι συνεπής και φέτος στο ραντεβού του με τους Τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς Δικέφαλος του Βορρά την τελευταία 5ετία έχει παίξει σε τέσσερις τελικούς έχοντας ισάριθμες φορές σηκώσει την κούπα. Απόψε οι Θεσσαλονικείς θα είναι ξανά στη σέντρα, για έκτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και έχοντας στο πλευρό τους περισσότερους από 20.000 φίλους τους.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τα ξημερώματα με εκατοντάδες πούλμαν, βανάκια και αυτοκίνητα, από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

 

Στα διόδια των Μαλγάρων δόθηκε το τελικό ραντεβού πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς το Ολυμπιακό Στάδιο. Τα πρώτα πούλμαν έκαναν την εμφάνισή τους στο ραντεβού στις 5:30, ενώ ο κύριος όγκος τους άρχισε να καταφθάνει περίπου στις 7:30.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα πούλμαν θα ξεκινούν ανά 20 με προορισμό την Αθήνα, με τα πρώτα να αναχωρούν στις 8:00.