Skip to main content

Η νομοθεσία για τα ζώα συντροφιάς στο επίκεντρο ημερίδας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα σχετικά με τη νομοθεσία που αφορά στα ζώα συντροφιάς στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ημερίδα σχετικά με την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά στο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς», διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 

Την ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρακολούθησε προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Image

Εισηγητές ήταν η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αρμόδια για την προστασία περιβάλλοντος και ζώων κ. Καραγιαννακίδου Αικατερίνη, η κτηνίατρος Τμήματος Υγείας Ζώων Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Δρ. Πλευράκη Αικατερίνη, καθώς και ο Αστυνόμος Β’ Παπαδόπουλος Γεώργιος του Α.Τ. Κορδελιού – Ευόσμου. Χαιρετισμό πραγματοποίησε ο Δρ. Τερτιβανίδης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Image