Skip to main content

«Η Πορτογαλία τα κατάφερε. Εμείς μπορούμε;» - Εκδήλωση της διαΝΕΟσις

Εκδήλωση διαΝΕΟσις και Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ για το success story της Πορτογαλίας «που θα μπορούσε να μας δείξει τον δρόμο»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και η διαΝΕΟσις διοργανώνουν μια εκδήλωση με θέμα το success story της Πορτογαλίας, μιας χώρας που παρότι μπήκε σε μνημόνιο στις αρχές της δεκαετίας, βγήκε από την κρίση σε μόλις τρία χρόνια, σημειώνοντας διαρκή πρόοδο μέχρι σήμερα. Πώς το κατάφερε; Τι έπαιξε ρόλο σε αυτή την επιτυχία; Θα μπορούσε η Ελλάδα να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αντίστοιχη δημοσιογραφική έρευνα της διαΝΕΟσις με τίτλο «Πώς η Εξωστρέφεια Έσωσε την Πορτογαλία» (δείτε την έρευνα ΕΔΩ) και θα ακολουθήσει panel discussion με κορυφαίες προσωπικότητες της Επιχειρηματικότητας από τον χώρο του Marketing και της Δημόσιας Διοίκησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ "Γ.Κοντογεώργης" (Λ.Ιωνίας 200 & Ιακωβατών 61, Αθήνα - διατίθεται δωρεάν parking).

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.