Skip to main content

Η Πράξη Αγάπης δίπλα στους μικρούς μαχητές - Δωρεά στο Παιδοογκολογικό του Ιπποκρατείου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Με το σύνθημα «Εσύ θα νικήσεις» ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» προχώρησε σε μια ακόμη δωρεά προς το Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου και στόχο να απαλύνει τον πόνο των μικρών μαχητών που παλεύουν με τη νόσο.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Οργανισμού επισκέφθηκαν το Παιδογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και πρόσφεραν ιατρικά αναλώσιμα καθώς και παιχνίδια τιμώντας όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που βιώνουν τις επιπτώσεις της νόσου και αναγνωρίζοντας τον πόνο και τις δυσκολίες τους.

Image

Ειδικά, παραδόθηκαν:

•    Επιθέματα συγκράτησης IV καθετήρων με γλυκονική χλωρεξιδίνη Tegaderm CHG 1657R 8.5x11.5cm

•    Παιχνίδια για το σχολείο του Νοσοκομείου με σκοπό την ψυχαγωγία των μικρών ασθενών κατά την διάρκεια παραμονής τους.

•    Συμβολικά δώρα για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται το παρόν διάστημα με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενασχόλησή τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο του νοσοκομείου

Η τελετή παράδοσης της δωρεάς έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και μεγάλης χαράς παρουσία της Διευθύντριας του Παιδοογκολογικού Τμήματος, κας Ευγενίας Σ. Παπακωνσταντίνου και λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπων του Οργανισμού.

Image

Η δωρεά αυτή εκτός από πράξη αγάπης είναι ένδειξη συμπαράστασης προς το κάθε παιδί και την οικογένειά του και πράξη βαθιάς ευγνωμοσύνης και έμπρακτης ευχαριστίας προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό επιστημονικό προσωπικό που ακούραστα επιτελούν το λειτούργημά τους, σημειώνει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.