Skip to main content

Η πρεμιέρα του «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The Musical» στο Vergina Theatro

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη μεγάλη πρεμιέρα και καταχειροκρότησε όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες της παράστασης «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical»

Άνοιξε η αυλαία για το πολυαναμενόμενο «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη μεγάλη πρεμιέρα και καταχειροκρότησε όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες της παράστασης: Τον Κώστα Μακεδόνα, την Κατερίνα Κούκα, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Σοφία Μουτίδου, τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη Νικολέτα Καρρά. Και φυσικά, τον Μάκη Δελαπόρτα, στο ρόλο του αφηγητή.

Το «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» ταξίδεψε το κοινό στις φαντασμαγορικές εκείνες εικόνες που δεν είχαν σε τίποτα ζηλέψουν τις Χολιγουντιανές υπερπαγωγές της εποχής και με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως: «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Η αγάπη θέλει δυο», «Θέλω τα όπα μου», «Ο πιο καλός ο μαθητής», «Άνοιξε πέτρα» και άλλα.

Ένα show «φαντασμαγορικό» σαν φινάλε από ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, «νοσταλγικό» σαν μελωδία του Μίμη Πλέσσα, «αστείο» σαν ατάκα του Αλέκου Σακελλάριου κι  «αυθεντικό» σαν τις πενιές του Γιώργου Ζαμπέτα.

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας
Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Μπουζούκι: Κωνσταντίνος Βελλιάδης
Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου

Θέατρο Βεργίνα 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης Αεροδρομίου