Skip to main content

Η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού του Χρήστου Παπαστεργίου

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπαστεργίου θα συνεχίσει τον κύκλο των συναντήσεών του με θεσμικούς παράγοντες που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα

Γράφει ο Σαλονικιός

Την πρώτη συνάντηση οργανωτικού χαρακτήρα στην οποία συμμετείχαν περί τα διακόσια άτομα, έκανε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το Κίνημα Αλλαγής, Χρήστος Παπαστεργίου. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και είχε ως αντικείμενο να συγκροτηθούν οι πρώτες ομάδες δουλειάς του υπό σύσταση συνδυασμού.

Στην εισαγωγική ομιλία του ο κ. Παπαστεργίου ανέπτυξε τους στόχους της υποψηφιότητάς του και ζήτησε από τους παριστάμενους να συνδράμουν, ο καθένας στον τομέα που επιθυμεί, στην προσπάθεια που θα καταβληθεί από τώρα και έως τις εκλογές του Μαΐου. Όσοι επιθυμούσαν συμπλήρωσαν σχετικό έντυπο στο οποίο δήλωναν σε ποιον τομέα θα επιθυμούσαν να αξιοποιηθούν. Εκτός από τον κ. Παπαστεργίου στη συνάντηση μίλησαν και τέσσερις νεαροί, από γειτονικούς νομούς, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένους τομείς δράσης (τουρισμός, υποδομές κ.λπ.).

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπαστεργίου θα συνεχίσει τον κύκλο των συναντήσεών του με θεσμικούς παράγοντες ο οποίος άνοιξε την περασμένη εβδομάδα με τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Αύριο ο κ. Παπαστεργίου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη συνέχεια θα γίνουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και των υπολοίπων φορέων της πόλης και της περιφέρειας. Παράλληλα, ο κ. Παπαστεργίου ξεκίνησε ήδη επαφές για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

Στη σημερινή συνάντηση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο Αντώνης Σαουλίδης, ο Σπύρος Βούγιας, ο Κώστας Διαμαντής κ.ά.