Skip to main content

Η συμβολική πρωτομαγιά του Λίλτση στο στρατοπέδο Καρατάσιου

Ο κ. Λίλτσης και τα στελέχη της παράταξής του «έπιασαν» τον Μάη μέσα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, το οποίο διεκδικούν εδώ και χρόνια

Με μια συμβολική κίνηση υποδέχτηκε η παράταξη του δήμου Παύλου Μελά «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Λίλτσης τον Μάη.

Ο κ. Λίλτσης και τα στελέχη της παράταξής του «έπιασαν» τον Μάη μέσα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, το οποίο διεκδικούν εδώ και χρόνια να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα ο ίδιος σκοπεύει, εάν εκλεγεί δήμαρχος να καταθέσει τους πρώτους μήνες της θητείας του φάκελο διεκδίκησης του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου. «Τα πρώην στρατόπεδα ανήκουν στο λαό χωρίς καμία υποσημείωση. Για εμάς αυτός ο χώρος είναι πρώτη προτεραιότητα. Σε αυτό το χώρο δεν θα επιτρέψουμε ίσως, αλλά, μάλλον. Το πρώην στρατόπεδο Καρατάσου θα πρέπει να έρθει κατά κυριότητα στο δήμο Παύλου Μελά. Χωρίς υποδιαστολές και παράξενους φορείς διαχείρισης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος.

Από νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο χώρο και «έστησαν» μια μεγάλη γιορτή με... σουβλάκια και μουσική, ενώ το κέφι και η χαρά χτύπησαν «κόκκινο». «Γιορτάζουμε την νίκη στις εκλογές. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο Παύλου Μελά έχει γίνει εδώ και καιρό και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Την επομένη των εκλογών ο ιστορικός δήμος Παύλου Μελά αλλάζει σελίδα και μεταμορφώνεται σε έναν σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο, δήμο που θέλει κάποιος να ζει» ανέφερε μεταξύ άλλων στενός συνεργάτης του κ. Λίλτση.

Δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και έσπευσαν να ευχηθούν στον κ. Λίλτση και την ομάδα του «Καλή Επιτυχία». Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος χαμογελαστός δεχόταν ευχές και για την ονομαστική του εορτή που ήταν λίγες ημέρες νωρίτερα.

Μετά τη γιορτή της... ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ο κ. Λίλτσης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του μάζεψαν όλα τα σκουπίδια από το χώρο και τον άφησαν όπως ακριβώς τον βρήκαν.