Skip to main content

Η συνομιλία ενός κοριτσιού με δελφίνι στο ενυδρείο του Μισισιπί - Δείτε το βίντεο

Το χαριτωμένο δελφίνι πλησίασε το τζάμι και προσπάθησε να μιλήσει στη μικρούλα Ryenn Keech που το κοιτούσε αποσβολωμένη

Μια νέα φιλία γεννήθηκε στο ενυδρείο του Μισισίπι στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε ένα μικρό κορίτσι και ένα δελφίνι.
Η Ryenn Keech βρέθηκε με την οικογένειά της στο ενυδρείο και χαζεύοντας μέσα στη βιτρίνα τα δελφίνια, ένα από αυτά σταμάτησε μπροστά της άρχισε να αλληλεπιδρά μαζί της μοιάζοντας σαν να προσπαθεί να της μιλήσει.
Η μητέρα του κοριτσιού, Carly Keech, αποτύπωσε τη σκηνή σε βίντεο και δήλωσε ότι αυτή η στιγμή «ξεκλείδωσε μια νέα κυρίαρχη ανάμνηση» στην κόρη της.

 

 

Το ενυδρείο του Μισισιπή, που άνοιξε τις πόρτες του το 2020,  είναι ένα υπέροχο αξιοθέατρο με ένα μακρύ τούνελ μέσα από το οποίο μικροί και μεγάλοι βλέπουν τα ζώα και τα φυτά του ωκεανού. Οι εγκαταστάσεις είναι υπερσύγχρονες και υπάρχουν πολυμέσα που συστήνουν στο κοινό διαφορετικούς βιότοπους.

Μέσα από μία ράμπα οι επισκέπτες στροβιλίζονται στο νερό και κατεβαίνουν στον βυθό όπου καρχαρίες, χέλια, τεράστια ψάρια και μαλάκια καραδοκούν. Ένα από τα μεγάλα...αστέρια του ενυδρείου είναι ο Banner, μια διασωθείσα πράσινη θαλάσσια χελώνα, που ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη όταν χτυπήθηκε από προπέλα πλοίου, αλλά διασώθηκε, αποθεραπεύτηκε και τώρα κολυμπάει χαρούμενη στο ενυδρείο.