Skip to main content

Η UEFA θέλει κόσμο στον τελικό του Champions League

Ο αγώνας που θα αναδείξει το νέο πρωταθλητή Ευρώπης είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στον Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης

Η UEFA αισιοδοξεί ότι, εφόσον το επιτρέψουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα εκείνης της εποχής, ο εφετινός τελικός του Champions League, μπορεί να διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων.

Ο αγώνας που θα αναδείξει το νέο πρωταθλητή Ευρώπης είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στον Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Η επιθυμία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, όπως μετέδωσε το ESPN, είναι ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με κόσμο στις εξέδρες, αρκεί να υπάρχει εκείνη την εποχή ύφεση στο θέμα της πανδημίας κι εφόσον φυσικά τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Σύμφωνα με το έγκυρο μέσο, το οποίο επικαλείται πηγές μέσα από την διοργανώτρια αρχή, το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στους προημιτελικούς και ημιτελικούς του Champions League δεν συζητείται, ενώ προς το παρόν η συζητήση που έχει γίνει αφορά μόνο τη συγκεκριμένη διοργάνωση και όχι το Europa League.