Skip to main content

Η Velmar BMW χορηγός μετακίνησης του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η BMW ΒΕΛΜΑΡ θα «πρωταγωνιστεί» στο φετινό Φεστιβάλ με 13 ολοκαίνουργιες BMW Χ1 και δύο Χ2 που θα μεταφέρουν επίσημους και προσκεκλημένους.

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επισημοποιεί φέτος τη συνεργασία του με τη BMW BEΛΜΑΡ προσκαλώντας το κοινό να νιώσει δυνατά τον παλμό της φετινής διοργάνωσης και την κινηματογραφική δύναμη του ντοκιμαντέρ, στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η BMW ΒΕΛΜΑΡ από την 01/03/2019 έως και την 10/03/2019, θα «πρωταγωνιστεί» στο φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σαν Χορηγός μετακίνησης με 13 ολοκαίνουργιες BMW Χ1 και δύο Χ2 οι οποίες θα κινούνται στους δρόμους της πόλης μεταφέροντας επισήμους και προσκεκλημένους του ΦΝΘ.

Το Ελληνικό Ντοκιμαντέρ έχει πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έπειτα από ρεκόρ αριθμό καταθέσεων (που έφτασαν τις 132), θα προβληθούν 31 μικρού μήκους και 50 μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ.

Φέτος το Φεστιβάλ εισάγει δύο νέα τμήματα με τίτλο «Πλατφόρμα» και «Από την οθόνη στην Οθόνη» που αποτελούν τη μετεξέλιξη του τμήματος «Ελληνικό Πανόραμα», με στόχο να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ελληνικών ταινιών.

Εκτός από αυτές τις νέες ενότητες, τα ελληνικά φιλμ θα προβληθούν επίσης στο διεθνές πρόγραμμα και το Διεθνές Διαγωνιστικό.

Το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα αφιερώσει και μια ειδική προβολή ντοκιμαντέρ στη μνήμη του πρόσφατα χαμένου κινηματογραφιστή Γιώργου Καρυπίδη.

Ανακαλύψτε όλο το φάσμα της ανθρώπινης πραγματικότητας, πολιτική, κοινωνία, μνήμη, τέχνες, προσωπικότητες αλλά και απρόσμενες, συγκλονιστικές ιστορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE)

Μαρίνου Αντύπα 10,   

57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη        

Τ. 2310 475871

info@velmar.gr

www.bmw-velmar.gr

www.ve