Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ (VIDEO)

Συνοδευόμενοι από φίλους, μέλη της οικογένειας τους και συνεργάτες τους, χαιρετούν με χαλαρή πλέον διάθεση τους δημότες και τους ανθυποψηφίους τους.

Την καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο της πόλης κάνουν οι περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι οι οποίοι άσκησαν νωρίτερα τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Συνοδευόμενοι από φίλους, μέλη της οικογένειας τους και συνεργάτες τους, χαιρετούν με χαλαρή πλέον διάθεση τους δημότες που έχουν κατακλύσει στις καφετέριες της πόλης καθώς και τους ανθυποψηφίους τους.

Τα χαμόγελα δεν έλειψαν όταν στον πεζόδρομο της Ικτίνου αντάλλαξαν σε εύθυμη διάθεση χειραψία ο Νίκος Ταχιάος με τον Γιώργο Ορφανό ενώ ο τελευταίος συναντήθηκε και με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. «Να δώσουμε μια κονκάρδα στον κ. Ορφανό», είπε με χιούμορ ο κ. Ζέρβας ενώ στο ίδιο κλίμα ο κ. Ορφανός απάντησε: «Έχω ήδη ψηφίσει, δεν μπορώ να σε ψηφίσω τώρα! Αλλά πού ξέρεις τι γίνεται».

Στο σημείο βρέθηκαν πολλοί γαλάζιοι βουλευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και πρόεδροι Επιμελητηρίων, οι οποίοι έστησαν πηγαδάκια απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ