Skip to main content

Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για Μεσολόγγι: Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον 31χρονο (vid)

«Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό», τόνισε ο γνωστός ιατροδικαστής

Το θρίλερ με τον 31χρονο αγνοούμενο στο Μεσολόγγι δεν έχει τέλος  με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για την εξαφάνισή του.

Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν στο Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου με τα σενάρια για την εξαφάνισή του να είναι πολλά. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 50χρονος κρεοπώλης.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στο Mega άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος κρεοπώλης να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου αγνοούμενου, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του», τόνισε ο Γρηγόρης Λέων.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε.