Skip to main content

Ιβάν Σαββίδης: Ανακοινώσεις για το προπονητικό, δέσμευση για Νέα Τούμπα, ενίσχυση τον Γενάρη - «Να πάμε ξανά εκεί που αξίζουμε»

«Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας, ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας» - Ποια θα είναι η στρατηγική του Δικεφάλου σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο

Η στρατηγική του ΠΑΟΚ σε όλα τα ζητήματα, αγωνιστικά και μη, που είναι ανοικτά ορίστηκε σε σημερινή σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με τον Ιβάν Σαββίδη να προεδρεύει.

«Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους. Έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα», αναφέρεται αρχικά στην ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προπονητικό

Ο Δικέφαλος ενημέρωσε επίσης πως σε ότι αφορά τις υποδομές είναι πλέον προ των πυλών οι ανακοινώσεις για το νέο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης.

Νέα Τούμπα

Παράλληλα υπήρξε ξανά η δέσμευση από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου ότι η Νέα Τούμπα θα προχωρήσει: «Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια».

«Οι στόχοι παραμένουν οι υψηλότεροι δυνατοί, σύμπνοια με Λουτσέσκου»

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκαθαρίστηκε ότι οι στόχοι παραμένουν οι υψηλότεροι δυνατοί και, όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης, «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς».

Ενίσχυση τον Γενάρη εάν ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκδήλωσε τη διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Ιανουάριο, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Επίσης ζητήθηκε από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ η ομάδα του να συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε». Ζήτησε, δε, να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα.

«Να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει»

Τόνισε μάλιστα ότι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας». «Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους», κατέληξε ο Ιβάν Σαββίδης.