Skip to main content

Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε... διαμέρισμα στην Ανάληψη (φωτο)

Κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς δύο πλήρη συστήματα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, δενδρύλλια, ποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό

Δύο πλήρη συστήματα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης είχε εγκαταστήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης ένας 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε έρευνα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο πλήρη αυτοσχέδια εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντός δύο ειδικά διαμορφωμένων δωματίων, αποτελούμενα από συστήματα εξαερισμού, φωτισμού και λίπανσης.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές τόσο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όσο και στην οικία του 36χρονου εντοπιστηκαν 19 δενδρύλλια κάνναβης, 539,13 γραμμάρια κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.