Skip to main content

Ημαθία: Ναρκέμπορος συγκρούστηκε με 3 περιπολικά και ΙΧ αλλά συνελήφθη

Ο 48χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, προσέκρουσε σε 3 περιπολικά και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού προχώρησαν χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Βέροιας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 48χρονος να κινείται με το όχημα, στο οποίο μετέφερε όπως διαπιστώθηκε 24 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 33 κιλών και 668 γραμμαρίων και άλλες 11 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 138 γραμμαρίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις ναρκωτικές ουσίες τις είχε εισάγει νωρίτερα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον ο 48χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, προσέκρουσε σε 3 υπηρεσιακά οχήματα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.