Skip to main content

Ημερίδα από το Σωματείο Κρεοπωλών στη ΔΕΘ

Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία» στη ΔΕΘ.
Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Νικόλαος Γερμανός» στο περίπτερο 8 και θα γίνει το Σάββατο 13/9 και ώρα 19.00. 
 
Εισηγητές θα είναι ο κ.κ Διονύσης Χανιωτάκης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, ο κ.κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης , Καθηγητής Κτηνιατρικής και διευθυντής του Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας-Ζωϊκής Προέλευσης του ΑΠΘ, όπως και της διακεκριμένης διατροφολόγου κ.κ. Κατερίνας Μιχαλάκα. 
 
Παράλληλα, θα γίνει την Κυριακή 14/9, 11.00-14.00, εκδήλωση με την ονομασία «Κρέας και Κρεατοσκεύασμα», όπου θα γίνει επίδειξη τεχνικών και μεθόδων για τη χρήση του κρέατος στο προαύλιο του Περιπτέρου 8.