Skip to main content

Ιμπραχίμοβιτς: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Να αγωνιστεί όπως γνωρίζει πρέπει η Μίλαν στο Τορίνο αν θέλει να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στην Γιουβέντους, όπως τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

 

Στα ιταλικά ΜΜΕ τοποθετήθηκε ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, για την αυριανή αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Ο Σουηδός τόνισε πως η «μεγάλη κυρία» έχει βελτιωθεί σε σχέση με την περασμένη περίοδο και ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική απέναντι της. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Στο Champions League αγωνίστηκα στην αγαπημένη μου θέση. Σε αυτή μπορώ να κινηθώ σε πολλούς χώρους και να βοηθήσω πιο πολύ τους συμπαίκτες μου. Έχω περισσότερες ευκαιρίες και είμαι πιο επικίνδυνος, αν πάρω την μπάλα χωρίς την πίεση αντιπάλου».
 
Για τον Αντρέα Πίρλο: 
 
«Έχουν πολύ δυνατή ομάδα και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Άλλωστε, έχουν αποκτήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και έχουν καινούργιο προπονητή. Από μας πήραν τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όπως σε όλα τα παιχνίδια, και να αγωνιστούμε όπως ξέρουμε». 
 
Για την φυσική κατάσταση του: 
 
«Είμαι χαρούμενος επειδή νιώθω καλά και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν μαζί μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Προφανώς δεν είμαι στο 100% ακόμα, αλλά δουλεύω καθημερινά για να φτάσω εκεί».