Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ COURIER ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 1.000 ΕΥΡΩ

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις υπεξαίρεσης που έλαβαν χώρα σε βάρος εταιρείας ταχυμεταφορών. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης υπάλληλος της επιχείρησης

Στην εξιχνίαση 2 ψευδών καταγγελιών για ληστείες, περιπτώσεις που υποτίθεται οτι έλαβαν χώρα σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην επιχείρηση, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος. Και για τις δύο περιπτώσεις υπεξαιρέθηκε συνολικά το ποσό των 1.000 ευρώ.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ