Skip to main content

ΥΠΑΙΘ: Σε οποιοδήποτε ΙΕΚ θα φοιτήσουν οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

Το ΥΠΑΙΘ ανακοινώνει πως οι καταρτιζόμενοι του ιδιωτικού ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ δικαιούνται να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε οποιοδήποτε Δημόσιο ή Ιδιωτικό ΙΕΚ.

Οι καταρτιζόμενοι του ιδιωτικού ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ δικαιούνται να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε οποιοδήποτε Δημόσιο ή Ιδιωτικό ΙΕΚ της επιλογής τους, καθώς και της περιοχής προτίμησής τους, όπου λειτουργούν αντίστοιχα τμήματα με την ειδικότητά τους, ανακοινώνει η γενική γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, μετά την ενημέρωση από δημοσιεύματα του Τύπου για τη διακοπή λειτουργίας του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, επισημαίνει πως η υπηρεσία ερευνά την ουσία του θέματος και θα προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον που αποτελεί η προστασία του θεσμού της επαγγελματικής κατάρτισης.

Παράλληλα, η υπηρεσία μας ερευνά την ουσία του θέματος και θα προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον που αποτελεί η προστασία του θεσμού της επαγγελματικής κατάρτισης.