Skip to main content

Υπόθεση ασέλγειας: Δεν έκανε τίποτα, λένε συγγενείς του 76χρονου

Στον ανακριτή ο 76χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος των τεσσάρων εγγονών του - Τι λένε οι συγγενείς του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο 76χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται ότι ασελγούσε στις τέσσερις εγγονές του.

Από νωρίς το πρωί, συγγενείς του βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αρνούνται ότι ο 76χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά των κοριτσιών ηλικίας 16,12 και 9 ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αγαπούσε πολύ τα παιδιά, ανήψια και εγγόνια του, τα οποία σύμφωνα με τους ίδιους μεγάλωσε με αγάπη.

"Αν το είχε κάνει, εμείς οι ίδιοι θα τον είχαμε σκοτώσει", είπε χαρακτηριστικά συγγενής του. "Δεν έχει κάνει τίποτα", συμπληρώνει.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Κυριακή στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου έμενε τους τελευταίους δύο μήνες, στο σπίτι των συγγενών του, καθώς δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Αλβανία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το Σάββατο, μια γυναίκα προχώρησε σε ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζοντας ότι ο 76χρονος προέβη σε άσεμνες πράξεις κατά ανήλικης που -όπως διαπιστώθηκε αργότερα- επρόκειτο για μία από τις εγγονές του. Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψή του.