Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ: ΑΚΥΡΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη δια του κ. Γεραπετρίτη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με φόντο την υπόθεση παρακολουθήσεων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, να ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση και μάλιστα με απόλυτα θεσμικό τρόπο.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη δια του κ. Γεραπετρίτη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Οι ίδιες πηγές αναφερόμενες στα περί εκλογών επαναβεβαιώνουν ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.

«Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια", αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνοντας "καλούμε την κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ