Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΑΚΥΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Το σενάριο παραμονής του «Γηραιού» στο Καυτανζόγλειο Στάδιο φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο καθώς τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων είναι απαγορευτικά

Το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα ο Ηρακλής ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Football League εξετάζει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Το σενάριο παραμονής του «Γηραιού» στο Καυτανζόγλειο Στάδιο φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο καθώς τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων χαρακτηρίζονται απαγορευτικά και η διοίκηση του ομογενή επιχειρηματία δεν είναι σε θέση να τα καλύψει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena Press», ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» φέρεται να έκανε κρούση στον Αγροτικό Αστέρα ώστε να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του.

Ο Παπαθανασάκης όμως υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι το ΔΣ των «σταχυοφόρων».

«Το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα θα χρησιμοποιούν τη νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική και η γυναικεία ομάδα μας. Κανένας άλλος σύλλογος δεν θα φιλοξενηθεί…» τόνισε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Χρόνης Αρετάκης. Έτσι οι «σταχυοφόροι» κλείνουν την πόρτα στον Ηρακλή πριν καν υπάρξει επίσημη κρούση για το συγκεκριμένο θέμα από τη μεριά της «κυανόλευκης» διοίκησης. Άρα μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη ποδοσφαιρική στέγη για το πρωτάθλημα της Football League.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ