Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΑ: ΠΡΩΤΗ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό, τόνισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η «γαλάζια» παράταξη «Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο-ΔΗΚΙ-ΙΣΑ», με επικεφαλής τον τωρινό πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργο Πατούλη πρώτευσε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου δσ στον ΙΣΑ.

Ακολούθησαν το «Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών» (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,63%, η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών» με 8,28%, το «Κίνημα Νέων Ιατρών (ΚΙΝΙ)» με 7,64%, το «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ-Νυστέρι -Ριζοσπαστική Ενότητα Ιατρών-Ανεξάρτητοι) με 6,56%, η «Ανεξάρτητη Συμμαχία Ιατρών-ΚΙΑΝ-Γιατροί για τους Γιατρούς» με 5,78%, το «Κίνημα Αλλαγής-Μαχόμενοι Ιατροί» με 5,10% και η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ)» με 3,25%.

Επί συνόλου 19.617 εγγεγραμμένων, ψήφισαν οι 6.581, ενώ έγκυρα ήταν 6.280 ψηφοδέλτια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι «ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό και ενωμένο για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ