Skip to main content

Ισόπαλοι 1-1 ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής (vid)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλή για τη 17η αγωνιστική της Super League 2, με τον Δικέφαλο να προηγείται και τον Γηραιό, να ισοφαρίζει παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 42ο λεπτό.

Οι παίκτες του Αλεξιάδη άνοιξαν το σκορ στο 26' μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Ο Δαρέλας έδωσε στον Κανίς, αυτός στον Σπυράκο, ο οποίος απέφυγε τον Παλαβράκη και σούταρε σε κενή εστία για το 1-0.

Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών ο Χρουσιέλ έκανε δεύτερο σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες στο 42'.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ωστόσο, ο Ηρακλής βρήκε την απάντηση που έψαχνε στο γκολ του Σπυράκου και με την κεφαλιά του Δοϊρανλή στο 48' έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 86′ ο Χειρίτραντας με σουτ από πλάγια θέση αριστερά, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μοναστηρλή, χάνοντας τεράστια να κάνει την ανατροπή.

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης (80′ Τσοπούρογλου), Κωττάς (46′ λ.τ Παναγιώτου), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (55′ Τσίκος), Γκούμας (67′ Ρούμιαντσεβ), Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς (80′ Γκιτέρσος).   

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής (59′ λ.τ Σίλβα), Χειρίτραντας, Σπυρίδης (83′ Κωστόπουλος), Κούστα (66′ Κουντουριώτης).