Skip to main content

Ιταλία: Έπαιξαν τένις από τις ταράτσες των πολυκατοικιών τους (video)

Η 14χρονη Βιτόρια και η 11χρονη Καρόλα επιδεικνύουν τις ικανότητες τους μετατρέποντας επιτυχημένα το αστικό τοπίο σε γήπεδο τένις.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει δύο Ιταλίδες αθλήτριες να παίζουν τένις από δύο αντικριστές ταράτσες εν μέσω καραντίνας. 

Η 14χρονη Βιτόρια και η 11χρονη Καρόλα, επιδεικνύουν τις ικανότητες τους ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες μετατρέποντας επιτυχημένα το αστικό τοπίο σε γήπεδο τένις.

«Ήταν δική τους ιδέα. Γνωρίζονται πολύ καλά, είναι φίλες και ζουν σε γειτονικά κτίρια» δήλωσε ο προπονητής τους, Ντιονίζιο Πόγκι στο AFP. «Δεν είναι στην ίδια ηλικία, οπότε δεν προπονούνται στην ίδια ομάδα και δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία. Αλλά είναι και οι δύο δυνατές παίκτριες και παίζουν ανταγωνιστικά» πρόσθεσε ο προπονητής. «Η Καρόλα, η οποία είναι 11 ετών, είναι στο τοπ των τριών της περιοχής στην ηλικιακή της ομάδα».

Η Τρέισι Όστιν, πρώην παγκόσμιο νούμερο ένα, έκανε retweet το βίντεο και έγραψε: «Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο του #TennisAtHome! Δεν νομίζω ότι μπορεί να το ξεπεράσει κανείς». Ένας ακόμη που εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες των κοριτσιών είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έγραψε: «Πραγματικά ωραίο να το βλέπεις».