Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΙΤΑΛΙΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας διαφώνησε ανοιχτά με την προοπτική να δει τον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς να παίζει στο Rome Open

Αντίθετος με την συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Open που είναι στις 2-15 Μαϊού είναι ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής Τζοβάνι Μαλαγκό.

Πρόσφατα η υφυπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βαλέντίνα Βετσάλι, είναι ανάψει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του ανεμβολίαστου Σέρβου τονίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει «πράσινο πιστοποιητικό» για να αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας διαφώνησε ανοιχτά με την προοπτική να δει τον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς να παίζει στη Ρώμη και εξήγησε και τους λόγους.

«Αν είναι σωστό για τον Τζόκοβιτς να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά τένις στη Ρώμη; Απολύτως όχι. Είναι λάθος το μήνυμά του. Λαμβάνω e-mail κάθε μέρα από μητέρες και πατέρες που έχουν τρελαθεί με το γεγονός ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν να αθληθούν λόγω των κανόνων με το πράσινο πιστοποιητικό.

Πείτε μου πώς μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι υπάρχει νόμος του κράτους που εμποδίζει τα παιδιά τους να αθλούνται και αντ' αυτού το επιτρέπει σε όσους έρχονται από το εξωτερικό», είπε για το θέμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ