Skip to main content

Ήττα σοκ για τον Άρη στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (vid)

Η απουσία του Ματίγια αλλά και η αγωνιστική νωθρότητα του συνόλου του Ένινγκ στοίχισε στον Άρη μια ήττα εκτός προγράμματος.

Οδυνηρή ήττα που τον άφησε πίσω στο κυνήγι της τέταρτης θέσης γνώρισε ο Άρης στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-0, μην μπορώντας να απαντήσει σε δύο απανωτά χτυπήματα του εκπληκτικού Ρόσα που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα των Αιτωλών.

Οι Κίτρινοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ματίγια, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τη σαφή υπεροχή που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Σάσα στο 24’ και ο Λάρσον στο 40’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν με τα σουτ τους τον Κνετ.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε περίπου όπως το πρώτο, με τους παίχτες του Παναιτωλικού να προσπαθούν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Η προσπάθεια τους απέδωσε καρπούς, όταν στο 58’ ο Μπα έδιωξε άσχημα με το στήθος μετά από κόρνερ και ο Ρόσα με πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα κάνοντας το 1-0.

Ο Ένινγκ προσπάθησε να αλλάξει πράγματα με την είσοδο του Τόνσο, ωστόσο στο 73’ μια αντεπίθεση του Παναιτωλικού από την αριστερή πλευρά του Άρη, έφερε την μπάλα και πάλι στα πόδια του Ρόσα στο ύψος του πέναλτι που με λόμπα κατάφερε να κρεμάσει τον Κουέστα και να κάνει  το 2-0 για τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του Άρη προσπάθησε να κάνει φουλ επιθετικό το σχήμα των Κιτρίνων με τρεις στην άμυνα και τον Μαρτίνες στην θέση του Κόρχουτ, ωστόσο ο Βέλεθ στο 79’ με σουτ και ο Ντιγκινί στο 86’ με κεφαλιά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κνετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Παναιτωλικό ήταν η μόλις δεύτερη νίκη του στη σεζόν, μετά από αυτή κόντρα στον ΟΦΗ, στην προσπάθεια που κάνουν οι Αγρινιώτες για παραμονή στη Superleague.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Ρόσα, Ντάλσιο, Αλβάρες (81΄Μαλής), Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης (λ.τρ. 62΄Μουνιέ), Λιάβας (88΄Μαρτιάλ), Σιέστεντ

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ (83΄Μαρτίνες), Σάσα, Μπα (64΄ Τόνσο), Λάρσον, Γκάμα (λ.τρ. 42΄Ντιγκινί), Φετφατζίδης, Ντουρμισάι