Δευτέρα 6 Απριλίου 2020
x

ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Σε πρώτη φάση τοποθετούνται 14 κάδοι ανακύκλωσης για ενδύματα και υποδήματα σε όλο τον δήμο Κασσάνδρας και αναμένεται να προστεθούν ακόμη έξι.

Έμφαση στην ορθολογική χρήση των απορριμμάτων δίνει ο δήμος Κασσάνδρας στοχεύοντας στη σταδιακή αύξηση της ανακύκλωσης. Με απόφαση της δημοτικής αρχής άρχισε για πρώτη φορά στην Κασσάνδρα η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης για ενδύματα και υποδήματα προκειμένου οι δημότες να τα εναποθέτουν σ'αυτούς και όχι στους κάδους οργανικών απορριμμάτων.

Σήμερα τοποθετήθηκαν κάδοι στη Ν. Φώκαια, στην Αθυτο, στην Καλλιθέα, στην Κασσάνδρεια, στην Κρυοπηγή, στο Πολύχρονο, στη Χανιώτη και στο Πευκοχώρι. Αύριο ακολουθούν το Παλιούρι, η Ν. Σκιώνη, η Καλάνδρα και η Φούρκα.

Σε πρώτη φάση τοποθετούνται 14 κάδοι σε όλο το δήμο Κασσάνδρας και αναμένεται να προστεθούν ακόμη 6 προκειμένου συνολικά σε 20 σημεία του δήμου οι δημότες και οι επισκέπτες της περιοχής να μπορούν να ανακυκλώσουν τα ενδύματα και υποδήματά τους.

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την οργάνωση του Δήμου και γύρω από την ανακύκλωση τέτοιων ειδών και θέλω να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι με την ευαισθησία που μας διακρίνει στοχεύουμε στο να αναπτύξουμε την ανακύκλωση και για περισσότερες μορφές απορριμμάτων», τόνισε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ