Skip to main content

Και η Γαλατά για Λέτο

Μετά τις 5 ιταλικές ομάδες που θέλουν να πάρουν τον Λέτο από τον Παναθηναϊκό προστέθηκε στη λίστα και η Γαλατασαράι

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και τα συνεχή γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο τραβούν τα βλέμματα αρκετών μεγάλων συλλόγων.

Μετά τους πέντε ιταλικούς συλλόγους και η Γαλατασαράι θέλει να μπει στο κόλπο απόκτησης του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκα και του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, της ιστοσελίδας "ajansspor.com", το πρωί της Δευτέρας, η ομάδα της Γαλατά ενδιαφέρεται για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φατίχ Τερίμ έχει στην λίστα τον 25χρονο άσο των "πράσινων", με τον οποίο έχει ενθουσιαστεί αφού μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία μακριά και κοντά από την περιοχή.

Μάλιστα γίνεται λόγος ως αιτιολογία και η επίτευξη των 15 γκολ σε 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τον Αργεντίνο άσο να είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Παράλληλα, στο άρθρο τονίζεται πως ο άσος του Παναθηναϊκού κοστολογείται στα 6.000.00 ευρώ και οι όποιες διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.

Έτσι μετά τις Λάτσιο, Παλέρμο, Νάπολι, Ρόμα και Τορίνο σύμφωνα με το "calciomercato.com" και η Γαλατά θέλει να αποκτήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο που διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική του χρονιά στην Ελλάδα.