Skip to main content

Οι εξηγήσεις της Εύας Καϊλή για τα επιδόματα στους «τεμπέληδες»

Η ευρωβουλευτής της Ελιάς είχε αναφέρει σε πρωινές της δηλώσεις πως «δίνονται επιδόματα σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες».

Εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σχετικά με τα επιδόματα έδωσε μέσω ανάρτησής της στο Twitter η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή.

«Παρέθεσα σειρά παραδειγμάτων της πολιτικής επιδομάτων Σύριζα που τα στερείται η παραγωγική Ελλάδα, οι αγρότες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιδόματα για φίλους και εκλεκτούς, για βουλευτές Σύριζα, ειδικές κατηγορίες που θεωρούνται εν δυνάμει ψηφοφόροι Σύριζα και συμβάσεις σε τύπους που θεωρούν ότι "η καριέρα είναι χολέρα"», αναφέρει η ευρωβουλευτής και προσθέτει:

«Όχι δεν ανέφερα τους ανέργους, όπως αναφέρουν ψευδώς τα γνωστά μέσα του Σύριζα».

«Λυπάμαι γιατί σε αντίθεση με το κράτος, ο μηχανισμός προπαγάνδας διαστρέβλωσης και στοχοποίησης δηλώσεων, λειτουργεί εξαιρετικά», καταλήγει.

Σημειώνεται πως η κ. Καϊλή μιλώντας για τις επενδύσεις στην Ελλάδα έκανε την εξής δήλωση: «Επενδύσεις για Ελλάδα έχουμε δει; Δεν έχουμε δει. Γιατί δεν έχουμε δει; Γιατί κάθε μέρα που περνάει, εκεί που καταγράφονται οι νέες επιχειρήσεις, κλείνουν επιχειρήσεις. Άρα τι κάνουμε; Δίνουμε επιδόματα. Σε ποιους δίνουμε επιδόματα; Σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες, οι οποίοι φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν και εκεί που έχουμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντί να τις στηρίξουμε, τις έχουμε πνίξει στην υπερφορολόγηση».