Skip to main content

Κακοκαιρία Daniel: Κινητοποιήσεις κατοίκων στην Τροιζηνία για την αποκατάσταση του δρόμου Επιδαύρου-Καλλονής

Μετά την κακοκαιρία, δημιουργήθηκαν καταστροφές στο οδόστρωμα με τους κατοίκους να χρησιμοποιούν τον παλιό επαρχιακό δρόμο

Κινητοποίηση κατοίκων έλαβε χώρα σε περιοχή που ενώνει την επαρχία Τροιζηνίας με την Αργολίδα, στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Οι κάτοικοι της Τροιζηνίας διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση που παρατηρείται όσον αφορά την αποκατάσταση του δρόμου που ενώνει τις δύο περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών, με την ισχυρή κακοκαιρία, υπήρξαν προβλήματα στο οδόστρωμα, στο οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής.

Οι ζημιές που έγιναν στον δρόμο, έχουν δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στους κατοίκους και στους διερχόμενους και για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση.

Οι κάτοικοι σημειώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη διασύνδεση της επαρχίας της Τροιζηνίας (είναι στην βορειανατολική Πελοπόννησο, ωστόσο δεν ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά στην Περιφέρεια της Αττικής) με την Αργολίδα.

Με τη διαμαρτυρία τους ζήτησαν να γίνει άμεσα το έργο της αποκατάστασης του δρόμου, ώστε να μην υπάρξει άλλη ταλαιπωρία και άλλα προβλήματα και απρόοπτα.

Η μετακίνηση των πολιτών γίνεται από τον παλιό επαρχιακό δρόμο της Παλαιάς Επιδαύρου – Τραχειάς – Δρυόπης.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, παρευρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Γαβρήλος, αλλά και ο Χρήστος Λαμπρίδης (μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.).

Πηγή: ΕΡΤ

Φωτογραφία: Γιώργος Γαβρήλος/Facebook