Skip to main content

Κακοκαιρία: Στις Αφίδνες μεταβαίνει ο Κώστας Καραμανλής

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μεταβαίνει στο σημείο μετά τα διόδια, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Στις Αφίδνες μεταβαίνει εκτάκτως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Καραγιάννη.

Ο κ. Καραμανλής μεταβαίνει στο σημείο μετά τα διόδια, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, σκοπός της επίσκεψης είναι η ομαλοποίηση της κατάστασης όσο το δυνατόν συντομότερα και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας που είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.  Σημειώνεται ότι τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ενώ δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία λεωφορείων και φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.  

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως το σημείο του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιοχή Καλοπούλα, στο ρεύμα προς Υμηττό.