Skip to main content

Καλαφάτης για F-35: Η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή αμυντικά και γεωπολιτικά

Ο βουλευτής τονίζει ότι η Ελλάδα «υποστηρίζεται από τους φίλους και υπολογίζεται από τους γείτονες»

Τη γεωπολιτική ισχυροποίηση της Ελλάδας με την απόκτηση των υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών F-35 επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης με ανάρτησή του στο facebook.

Ο κ. Καλαφάτης χαρακτηρίζει τη σημερινή επιστολή Μπλίνκεν επιβράβευση της συμμαχικής συνέπειας της Ελλάδας, σημειώνοντας πως «υποστηρίζεται από τους φίλους και υπολογίζεται από τους γείτονες».

Αναλυτικά:

Η Ελλάδα πιο ισχυρή  

Η επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Άντονι Μπλίνκεν, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιβραβεύει τη συμμαχική συνέπεια της Ελλάδας και ενισχύει την αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης στην προώθηση των εθνικών μας δικαίων.  

Η Ελλάδα τίθεται επισήμως στην τροχιά απόκτησης έως και 40 μαχητικών αεροσκαφών F-35 και ταυτόχρονα αποκτά εντελώς δωρεάν ένα μεγάλο πακέτο εξοπλισμών για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και το Ελληνικό Λιμενικό. Φρεγάτες, μεταγωγικά C-130, άρματα μάχης, θωρακισμένα οχήματα.

Η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή αμυντικά και γεωπολιτικά. Υποστηρίζεται από τους φίλους και υπολογίζεται από τους γείτονες. Προχωρά στο αύριο με υπερηφάνεια και εθνική αυτοπεποίθηση.