Skip to main content

Καλαμαριά: Τοποθετήθηκε το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην οδό Σουρμένων

Ο δήμος επισημαίνει πως η σύνδεση ολοκληρώθηκε τώρα λόγω καθυστέρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους στην οδό Σουρμένων, από την Τριπόλεως μέχρι την Αλ. Παπάγου, τελείωσε με την κατασκευή του υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Οι τέσσερις κολώνες φωτισμού έχουν ύψος 9m, φέρουν φωτιστικό τύπου LED, χαμηλής κατανάλωσης και τοποθετήθηκαν στο τμήμα του πεζοδρομίου, που συνορεύει με την περίφραξη του αύλειου χώρου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Καλαμαριάς.

Παρά το γεγονός ότι η υπογραφή του έργου για την κατασκευή δικτύου φωτισμού έγινε τον Μάρτιο του 2022, μεταξύ του  Δήμαρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ναταλίας Παντελίδου με τον ανάδοχο του έργου και το έργο ολοκληρώθηκε πριν το καλοκαίρι, ωστόσο η σύνδεση με τη ΔΕΔΔΗΕ έγινε πρόσφατα, εξαιτίας της σημαντικής καθυστέρησης που σημειώθηκε από την εταιρία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

«Άλλο ένα έργο καθημερινότητας ολοκληρώθηκε ικανοποιώντας  τους κατοίκους, τους περίοικους, αλλά και τους αθλητές που καθημερινά προπονούνται στο ΔΑΚ», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 20.352,02 ευρώ.