Skip to main content

Κάλαντα και ευχές στο γραφείο του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη

Μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου τον αγκάλιασε και του είπε: «θα μου λείψεις ως δήμαρχος»

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε από το πρωί το δημαρχείο της Καλαμαριάς.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης, υποδέχτηκε στο γραφείο του, Πολιτιστικούς Συλλόγους προκειμένου να του ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης «Η Αγία Παρασκευή», ο Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς «Ο Ταξιάρχης», Ο προοδευτικός Σύλλογος Αρετσούς & Δέρκων, ο Σύλλογος Καυκασίων «ο Προμηθέας», η Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και η Ένωση Ποντίων, που παρουσίασε το έθιμο «Χορεύοντας στα τσαμούρια», δημιούργησαν μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Image

Τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων ευχήθηκαν στον κ. Δαρδαμανέλη καλά Χριστούγεννα, ενώ τον ευχαρίστησαν για τη δημιουργική συνεργασία, που είχαν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, τους διαβεβαίωσε ότι η εξαιρετική συνεργασία, που χτίσανε θα συνεχιστεί κι από τη νέα του θέση.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο εορταστική με τη μεικτή χορωδία  και μέλη της παιδικής χορωδίας του δήμου Καλαμαριάς, που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Image

«Θα μου λείψεις ως δήμαρχος…»

Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκίνησαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Καλαμαριάς, με κλιμάκιο της ΜΕΡΥΠ, τα μέλη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής, αλλά και μαθητές από το 3ο, 17ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο, που πήγαν στο γραφείο του να του τα ψάλλουν! Φανερά ενθουσιασμένος έγινε ένα με τα παιδιά, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου τον αγκάλιασε και του είπε: «Θα μου λείψεις ως Δήμαρχος…». Ο κ. Δαρδαμανέλης χαμογέλασε και του απάντησε: «Μην ανησυχείς πάντα θα είμαι δίπλα σας». 

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευημερία και προκοπή.