Skip to main content

Καλάθης: Έτοιμοι για τον τελικό, πονάω αλλά θα αγωνιστώ (video)

«Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Κάθε κατοχή μετρά και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Στην κατάσταση του τραυματισμού του αναφέρθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου ο Νικ Καλάθης υπογραμμίζοντας πως θα ενισχύσει κανονικά τον Παναθηναϊκό.

«Το πόδι μου είναι καλά, πονάω φυσικά, αλλά θα παίξω στον τελικό. Ο κόουτς μερικές φορές μού δίνει χρόνο να μένω εκτός στις προπονήσεις», ανέφερε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σχετικά με τον τραυματισμό του στο πέλμα, ενώ για την παρουσία των «πρασίνων» στον τελικό, τόνισε: 

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα παίξουμε στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με καλή καθοδήγηση, έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Είμαστε έτοιμοι, είναι νίκη ή πας σπίτι σου. Κάθε κατοχή μετρά και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι». 

Σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε είπε: «Όταν είσαι παίκτης απολαμβάνεις να παίζεις ολόκληρο το παιχνίδι, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει όμως, η νίκη είναι νίκη και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό».