Skip to main content

Κάλεσμα στους φιλάθλους έκανε ο ΓΣ Ηρακλής

Ο Γυμναστικός Σύλλογος κάλεσε τους φιλάθλους του Ηρακλή να βρεθούν μαζικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ.

 

Με ανακοίνωση του ο Γυμναστικό Σύλλογος Ηρακλή κάλεσε τους «κυανόλευκους» φιλάθλους να βρεθούν μαζικά το Σάββατο (10/09, 18:00) στο Κατσάνειο και έπειτα στο συλλαλητήριο, στο πλαίσιο των εγκαινίων της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Για τα 103 χρόνια της ένδοξης ιστορίας μας, 
 
Για τους Ολυμπιονίκες, τους πρωταθλητές,  τους αθλητές που τίμησαν και τιμούν τα κυανόλευκα χρώματα,
 
Για τους Ηρακλειδείς, επώνυμους και ανώνυμους, που δεν υπάρχουν πια μαζί μας και μας βλέπουν από ψηλά, 
 
Για τα νέα παιδιά που μπολιάστηκαν με την κυανόλευκη ιδέα και θέλουμε αύριο να τα κοιτάμε στα μάτια, 
 
Για όλους αυτούς, έχουμε την ιερή υποχρέωση να βρεθούμε το Σάββατο 10/9/2011 και ώρα 18.00 στο Κατσάνειο και στη συνέχεια να διαδηλώσουμε κατά της νέας εξόφθαλμης και προκλητικής αδικίας σε βάρους του ιστορικού μας ΗΡΑΚΛΗ από το βρωμερό και αδίσταχτο «παρακράτος» που λυμαίνεται το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ μαθημένος σε αγώνες, με πληγωμένη τη περηφάνια αλλά όχι τη αποφασιστικότητά του, πρέπει να βρεθεί για μία ακόμη φορά στις επάλξεις του αγώνα. Ολοι μας, κατά χιλιάδες,  πρέπει να συρρεύσουμε αυτό το Σάββατο στο Κατσάνειο και να υπερασπιστούμε την ιδέα μας και το δίκιο του αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη. 
 
ΤΟ Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».