Skip to main content

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στη Νιόβη Παυλίδου ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Οι ευχές που αντάλλαξαν.

Τη βεβαιότητά του ότι η Νιόβη Παυλίδου θα συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό έργο για την οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης αλλά και για την αναδιάταξη της Ελλάδας μετά την οικονομική κρίση, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνάντηση που είχε μαζί της.

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον κ. Τζιτζικώστα, του έδωσε θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στις Περιφερειακές εκλογές ενώ αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχανε στο περιφερειακό συμβούλιο που τη βοήθησε να κατανοήσει πλήρως τη διοικητική λειτουργία της χώρας. Παράλληλα τον ενημέρωσε για την απόφασή της να κάνει το επόμενο βήμα στον πολιτικό στίβο και από το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΚΜ να περάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, καθώς αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση που της έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι υποψήφια βουλευτής.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχήθηκε στη Νιόβη Παυλίδου καλή επιτυχία στη νέα προσπάθειά της, αναφέροντας πως ο τόπος έχει ανάγκη ανθρώπους σαν κι αυτή, δραστήριους και αποτελεσματικούς, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.