Skip to main content

Καλιφόρνια: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ορεινή περιοχή όπου είχε χαθεί ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Τα ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν από πεζοπόρους σε μια ορεινή περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια όπου εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες ο Τζούλιαν Σαντς

Ανθρώπινα λείψανα ανακαλύφθηκαν κοντά στο όρος Μπάλντι και μεταφέρθηκαν στο γραφείο του ιατροδικαστή για αναγνώριση, πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του Βρετανού ηθοποιού, Τζούλιαν Σαντς, σύμφωνα με τον Guardian.

Τα ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν από πεζοπόρους σε μια ορεινή περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια όπου εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες ο Τζούλιαν Σαντς, δήλωσαν οι αρχές.

Η σορός ανακαλύφθηκε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου στην έρημο κοντά στο όρος Μπάλντι και μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό γραφείο για ταυτοποίηση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο.

Ο Σαντς, ένας 65χρονος φανατικός πεζοπόρος και ορειβάτης, δηλώθηκε εξαφανισμένος στις 13 Ιανουαρίου αφού ξεκίνησε για την κορυφή σε ύψος πάνω από 10.000 πόδια (3.048 μέτρα) ανατολικά του Λος Άντζελες. Η περιοχή χτυπήθηκε από σφοδρές καταιγίδες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Την Παρασκευή, η οικογένειά του δημοσίευσε την πρώτη της δήλωση μετά την εξαφάνιση του Σάντς. «Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Τζούλιαν στις καρδιές μας με φωτεινές αναμνήσεις από αυτόν ως υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη του φυσικού κόσμου και των τεχνών και ως πρωτότυπο και συνεργάσιμο ερμηνευτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σαντς, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία του 1985, Δωμάτιο με θέα, είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Evgenia Citkowitz και έχει τρία ενήλικα παιδιά.

Μια έρευνα στις 17 Ιουνίου για τον Σαντς, η όγδοη οργανωμένη έρευνα από την εξαφάνισή του, ήταν ανεπιτυχής, ανέφεραν οι αρχές.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ