Skip to main content

Καλοκαιρία σήμερα σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, ωστόσο θα υπάρξει γρήγορη βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα σε αρκετές περιοχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καλοκαιρία θα επικρατεί σε Μακεδονία και Θράκη, με αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Ο άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.