Skip to main content

Καλοκαιρία στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο στους 28 βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και γρήγορα γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές, αναμένονται σήμερα στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια. Από το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους και στη συνέχεια σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν πρόσκαιρα αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά και τα νότια νησιωτικά τμήματα.  Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και γρήγορα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ γρήγορα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.