Skip to main content

Καμμένος: Κανείς δεν ενοχλεί τη θρυλική «Κυρά της Ρω»

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία ανάρτηση που απεικονίζει τη θρυλική κυρά της Ρω.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter σχολίασε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, το επεισόδιο με τουρκικό ελικόπτερο  που σημειώθηκε στη Ρω.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία που απεικονίζει τη θρυλική κυρά της Ρω και το παρακάτω μήνυμα: «Για την Ελλάδα το έκανα. Νιώθεις πιο πολύ την Ελλάδα, χαμένος όπως είσαι μέσα στο πέλαγος, λίγες εκατοντάδες μέτρα από τις τουρκικές ακτές». Η φωτογραφία με το μήνυμα συνοδέυεται από τη δήλωση «Την "Κυρα της Ρω" δεν την ενοχλει κανεις!».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είχε δηλώσει: «Αν έχει κρίση ο Καμμένος να μπει σε κλινική - Αν χρειαστεί μπορούμε να διώξουμε τους Ελληνες ξανά στη θάλασσα».

«Οι ανεύθυνοι πολιτικοί της Ελλάδας μας τρίζουν τα δόντια. Εμείς αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια» προσέθεσε.