Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ: ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να αγωνίζομαι. Όσο έχω την υγειά μου και μπορώ να αντεπεξέλθω θα το κάνω», δήλωσε ο έμπειρος μπακ του «Γηραιού».

Για τον Ηρακλή και τους στόχους του τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Πέτρος Κανακούδης ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος μπακ του «Γηραιού»:

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Αισθάνομαι καλά στον Ηρακλή. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες για το καλύτερο και για τον Ηρακλή να φτάσει στο στόχο του. Δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους της ομάδος για να έρθω στον Ηρακλή και χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα την απόφαση να στηρίξω αυτή τη προσπάθεια. Μαζί με τους Περόνε και Τάι προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα νέα παιδιά την εμπειρία μας, αυτός είναι και ο στόχος μας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αντιληφθούν το μέγεθος της ομάδας παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο, στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία».

Για τους νεαρούς συμπαίκτες του: «Η εξέλιξη και η πρόοδος που έκανε η ομάδα στο πρώτο δίμηνο είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πώς ξεκίνησαν με τη δική μας βοήθεια και με τη βοήθεια του προπονητή. Έχοντας τις παραστάσεις τους στο αντρικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται διαφορετικά το πώς είναι να αγωνίζεσαι γιατί πρέπει να κερδίσεις, πρέπει να μην δεχτείς γκολ και να έρθουν αποτελέσματα. Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι 3000 κόσμο στο Καυτανζόγλειο. Τόσο κόσμο δεν έχουν ούτε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει αγάπη για την ομάδα ακόμα και τώρα που αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε το ίδιο. Ο Ηρακλής δεν παύει να παραμένει μια μεγάλη ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να αγωνίζομαι. Όσο έχω την υγειά μου και μπορώ να αντεπεξέλθω θα το κάνω. Θέλω να μεταφέρω εμπειρίες και γνώσεις στα νέα παιδιά για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένα στο μέλλον».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ