Skip to main content

Κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε 124 rapid test στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Στα 124 rapid test που διενεργήθηκαν δεν βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ιερισσό Χαλκιδικής - Μέσω drive through οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ.

Χωρίς να βρεθεί θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε 124 rapid test που διενεργήθηκαν με τη μέθοδο drive through, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην Ιερισσό Χαλκιδικής, που υπάγεται στον δήμο Αριστοτέλη.

Συγκεκριμένα τα στελέχη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ ήταν εγκατεστημένα στο τέλος του πάρκου στην οδό Ηρώων, ενώ ο δήμος σε ανακοίνωσή του δηλώνει «ικανοποιημένος», λόγω των αρνητικών τεστ.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος σημείωσε τα εξής μετά και το πέρας της διαδικασίας:

«Οδεύουμε προς τις γιορτές, με μια καθησυχαστική, πλην όμως, όχι εφησυχαστική καταγραφή, από τον ΕΟΔΥ, στον δήμο Αριστοτέλη. Απευθύνω έκκληση να τηρήσουμε όλοι τiς οδηγίες, όσον αφορά τον τρόπο και την προσοχή με την οποία θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την έλευση του Νέου Έτους, ενός νέου έτους που όλοι ευχόμαστε, να φέρει και την οριστική απελευθέρωσή μας από την υγειονομική απειλή και την επανεκκίνηση της δημιουργίας και της προκοπής που επιθυμούμε για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του».