Skip to main content

Κανονικά από αύριο η εξεταστική στη Νομική του ΑΠΘ μετά τη λήξη της κατάληψης

Τα μαθήματα της Δευτέρας που δεν εξετάστηκαν μεταφέρονται μετά την τελευταία ημέρα του κανονικού προγράμματος της περιόδου

Διευκρινίσεις για την εξεταστική των μαθημάτων της σχολής δίνει η Κοσμητεία της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά τη λήξη της κατάληψης.

Υπενθυμίζεται πως χθες μετά από μία μαραθώνια συνέλευση, οι φοιτητές της σχολής υπερψήφισαν το πλαίσιο που κατέβασε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, λήγοντας έτσι την κατάληψη υπό την οποία τελούσε η Νομική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοσμητείας, οι εξετάσεις στη Νομική Σχολή θα γίνουν κανονικά από αύριο Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, βάσει του προγράμματος που είχε οριστεί προ καταλήψεως.

Τα μαθήματα της Δευτέρας που δεν εξετάστηκαν, όπως ενημερώνει ο Κοσμήτορας, θα εξεταστούν στο τέλος της εξεταστικής, μετά την τελευταία δηλαδή ημέρα του κανονικού προγράμματος της περιόδου.

Για τα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής και τα επιλογής που δεν εξετάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, θα εκδοθούν ανακοινώσεις από τους διδάσκοντες καθηγητές.

Τέλος, για τα μαθήματα Erasmus, οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά, ενώ εναπόκειται στην κρίση των διδασκόντων να προβούν στις κατάλληλες ρυθμίσεις για την έγκαιρη εξέταση των μαθημάτων.

«Η Σχολή μας συνεχίζει ενωμένη» καταλήγει η Κοσμητεία στην ανακοίνωσή της.