Skip to main content

Καπραβέλος: Μαρτυρική η εφημερία στο Παπανικολάου - Χάσαμε ξανά τον έλεγχο (vid)

«Δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα», είπε ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Μαρτυρική χαρακτήρισε την εφημερία που μόλις ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος.

«Είχαμε μία μαρτυρική εφημερία με 62 εισαγωγές για κορωνοϊό κι ακόμη έρχονται ασθενείς», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open ο κ. Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος εξήρε την δουλειά που γίνεται με τους εμβολιασμούς, μιας και φαίνεται ότι αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς, αφού «έχουμε περισσότερους νέους με κορωνοϊό, στους μεγαλύτερους έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο».

Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος γιατρός είπε ότι κάνουμε πισωγυρίσματα, καθώς «για δεύτερη φορά χάσαμε τον έλεγχο. Τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται πιο προσεκτικά. Εν μέσω θυέλλης τρίτου κύματος πάμε για ανοίγματα» τόνισε και ξεκαθάρισε πως «δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα. Με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα η μετακίνηση από τη μία περιοχή στην άλλη μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη που θα τη θυμόμαστε σε ολόκληρη τη ζωή μας. Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς...».