Skip to main content

Καραντώνης:Στόχος η άνοδος,απόλυτη στήριξη σε Μυροφορίδη-Βοσνιάδη(vid)

«Ο Παπαδόπουλος δεν ήρθε στον Ηρακλή βλέποντας τον ως επένδυση αλλά για να καλύψει μια εσωτερική του ανάγκη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του «Γηραιού».

Προσκεκλημένος της εκπομπής Atlas Sports ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στάθης Καραντώνης.

Ο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου, Τομ Παπαδόπουλου βρέθηκε στο στούντιο της Atlas TV Κεντρικής Μακεδονίας, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, που κλήθηκε να διαχειριστεί την ήττα από την Κέρκυρα, αλλά και τις αναταράξεις που εξακολουθούν να υπάρχουν μετά την ήττα-διασυρμό από τον Ατρόμητο για το κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα.

«Γκρίνια και αντίδραση υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Καραντώνη.

«Καλέσαμε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τον Παύλο Μυροφορίδη για να μας κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης. Ο τεχνικός διευθυντής επανέλαβε την στήριξή του στον κ. Βοσνιάδη. Δεσμεύτηκε, όμως, και ότι αυτός είναι που θα πρέπει να βρει την λύση αν ακολουθήσουν κι άλλα αρνητικά αποτελέσματα. Διότι είναι απευκταίο μεν το σενάριο νέων αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά δεν μπορούμε και να το αποκλείσουμε», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής.

«Μιλήσαμε μέσω skype και με τον κ. Παπαδόπουλο. Επανέλαβε κι αυτός την στήριξή του στον κ. Μυροφορίδη και τον κ. Βοσνιάδη. Επίσης, θύμισε σε όλους μας ότι πρέπει να είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου στην Super League, τον στόχο, δηλαδή, στον οποίο συμφωνήσαμε όταν αποφάσισε ο μεγαλομέτοχος να εμπλακεί στον Ηρακλή και ανέθεσε την υλοποίησή του, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, στον τεχνικό διευθυντή».

Ο κ. Καραντώνης αναφέρθηκε και στα άλλα, πλην των αρνητικών αποτελεσμάτων, προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως διοίκηση, ιδιαίτερα αυτό των χρεών της εποχής Παπαθανασάκη.

«Είχαμε προφορικές εγγυήσεις από την κυβέρνηση ότι δεν θα πέφτανε πάνω μας οι πιστωτές, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να ζητάνε τα χρήματα που τους οφείλονται από το παρελθόν. Τους βρήκαμε, όμως, μπροστά μας και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε, να βρούμε λύσεις. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή και υπενθύμισε κάποια πράγματα για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

«Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήρθε στον Ηρακλή για να τάξει λαγούς με πετραχήλια. Δεν το βλέπει ως επένδυση. Δεν ήρθε για να βγάλει λεφτά, αλλά για να καλύψει μια εσωτερική του ανάγκη. Προσπάθησαν κάποιοι να του βάλουν λόγια στο στόμα, να πούνε αντ’ αυτού πράγματα που δεν ήταν στην σκέψη του. Όπως, για παράδειγμα, ότι θα ξεκινούσε ενέργειες για να φτιάξει νέο γήπεδο στον Ηρακλή, ενώ δεν τον απασχόλησε ποτέ κάτι τέτοιο».