Skip to main content

Καρατζαφέρης: Ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται με ένα «ψαλίδι» στο χέρι

Επίθεση κατά του υπουργού οικονομικών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκεται με ένα ψαλίδι στο χέρι, έτοιμος, ανά πάσα, στιγμή να περικόψει.
Επίθεση κατά του υπουργού οικονομικών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκεται με ένα ψαλίδι στο χέρι, έτοιμος, ανά πάσα, στιγμή να περικόψει.

Όπως τόνισε, ο υπουργός Οικονομικών είναι «καλός στο κόπτειν, ανύπαρκτος όμως στο ράβειν» και πρόσθεσε ότι «βελόνα και κλωστή χρειαζόμαστε, φθάνει επιτέλους το ψαλίδι. Όχι άλλα ανοίγματα, αλλά ράψιμο του ανοίγματος».

Σχετικά με τις φήμες για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια «αναιμική» κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φήμες υπάρχουν και θεριεύουν «όταν υπάρχει μια αναιμική κυβέρνηση απέναντί τους. Η κυβέρνηση αυτή είναι αναιμική και για αυτό το λόγο βρίσκουν πρόσφορο έδαφος».

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι φήμες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και υποστήριξε πως «ως τακτική, έχουν χρησιμοποιηθεί κατ΄ επανάληψη από το ΠΑΣΟΚ, οσάκις αυτό βρισκόταν στην αντιπολίτευση».

Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση Siemens υποστήριξε ότι για να λάμψει όλη η αλήθεια στην υπόθεση που ερευνάται, πρέπει να τεθεί εμπάργκο στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης εταιρείας, «μέχρις ότου η εταιρεία μας δώσει υπεύθυνα, τα ονόματα εκείνων που τα πήραν, τα ποσά και για ποιο έργο τα πήραν». Πρόσθεσε ότι «όσο η SIEMENS πουλάει ό,τι και όσο θέλει στην Ελλάδα, τόσο θα μπαίνει «μπλάνκο» σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την αλήθεια της υποθέσεως».